Onze meisjes

Gastgezin 2024:

Wie heeft er graag een pupje van onze meisjes in gastgezin? 

Wij zoeken voor dit jaar twee en misschien drie leuke gastgezinnen met wie we fijn kunnen samenwerken. Een gezin voor een mini ALD teefje, een mini ALD reutje en medium ALD teefje.

Wil jij een bijdrage leveren aan het voortzetten van dit bijzondere ras? Met alle liefde en aandacht die je kan geven.

Er is dan geen betaling nodig voor de aanschaf van een pup. Wij verwachten enkel dat je goed voor de hond gaat zorgen en de gewone kosten zoals eten, dierenarts, hondenschool en trimbeurten op zich neemt. Alle kosten ivm een dekking, zwangerschap en bevalling zijn voor ons.

Woon je op 10 à 15 km van Kessel en kan je ons pupje een warme thuis geven? Dan willen wij graag eens afspreken om dit verder toe te lichten en elkaar te leren kennen. Vul ons formulier in en dan contacteer ik je zo snel mogelijk en bekijken we of een leuke samenwerking mogelijk is.

Mira's Doodles Sky - WALA00052597

Medium 44cm, Wavy Fleece vacht, Abricote

Ons Sky is een zeer lieve rustige meid in huis. Blaffen kent ons Sky dan ook helemaal niet. Zij kan rustig genieten van een snuffelmat of puzzel met snoepjes. Tijdens wandelingen blijft zij trouw in je buurt.

Onze planning voor Sky haar volgende nestje zal in september 2024 zijn.


Enkele sfeerbeelden van Sky haar eerste nestje te vinden bij de Blogs


Mira's Doodles Lucy - WALA00070555

Mini, Fleece vacht, Caramel

Lucy is in huis zeer rustig, wil altijd op je schoot zitten en zal je hiervoor ook een kusje geven. Buiten wil ze alles gezien en besnuffeld hebben. Onze kleine kapoen durft dan ook de molshopen inspecteren.

Zij is momenteel volledig goedgekeurd en in maart 2024 zullen wij, als alles goed gaat, haar eerste nestje mogen verwelkomen!


Je kan hun avonturen volgen op Facebook en Instagram

Nesten

Hier zal je onze nestjes een beetje kunnen volgen.

Indien er pups beschikbaar zijn, zullen wij dit melden via Facebook en Instagram