Gastgezin

Inschrijven Gastgezin

Wat betekent het om een gastgezin te worden?

Omdat wij al onze hondjes graag even veel aandacht en liefde willen geven, gaan wij op zoek naar een fijn gastgezin dat een reutje of een teefje voor ons een gouden mandje willen geven.

Wat is nu juist een gastgezin?

Er komt een pupje van ons bij jullie wonen. Er is dan geen betaling nodig voor de aanschaf van een pup. Wij verwachten enkel dat je goed voor de hond gaat zorgen en de gewone kosten zoals eten, dierenarts, hondenschool en trimbeurten op zich neemt. Alle kosten ivm een dekking, zwangerschap en bevalling zijn voor ons.

Indien u gastgezin zou worden van een teefje, dan zal zij maximum 4 nestjes bij ons krijgen. Dit teefje zal dan de periode dat zij pupjes krijgt bij ons komen logeren. U bent uiteraard welkom om uw hondje en haar pupjes te komen bezoeken.

Indien het gaat over een reutje. Zouden wij graag de reu zelf gaan inzetten binnen ons programma of dat van andere fokkers. Het is dus super belangrijk dat wij altijd in de mogelijkheid zijn om de hond op te halen, uiteraard mits duidelijke communicatie.

Ben jij misschien het perfecte gastgezin voor ons?

* Ben je verzot op honden en Australische Labradoodles in het bijzonder?

* Heb je zin, tijd en ruimte om ons hondje op te voeden en met hen te knuffelen, spelen en wandelen?

* Wil jij een bijdrage leveren aan het voortzetten van dit bijzondere ras? Met alle liefde en aandacht die je kan geven.

Wij zoeken voor 2024 nog leuke gastgezinnen met wie we fijn kunnen samenwerken. Een gezin voor een mini ALD teefje, een mini ALD reutje en medium ALD teefje.

Woon je op 10 à 15 km van Kessel en kan je ons pupje een warme thuis geven? Dan willen wij graag eens afspreken om dit verder toe te lichten en elkaar te leren kennen. Vul ons formulier in en dan contacteer ik je zo snel mogelijk en bekijken we of een leuke samenwerking mogelijk is.

Skylie Doodles

Patrijzenweg 9 - 2560 Kessel

+32497 13 17 62

info@skyliedoodles.be

www.facebook.com/SkylieDoodles