Wie zijn wij

Liesbeth, Filip en Lily

Wij zijn een gezin van 3 met 4 honden. Wij wonen in Kessel dichtbij de Kesselse Heide en het Ford van Kessel. Leuke buurt voor onze honden, zo kunnen we de dagelijkse wandelingen wat variëren. 

Wij gaan altijd op vakanties waar we lange wandelingen kunnen maken in de bossen, kunnen picknicken, genieten van de natuur en de rust. Een leuke hond erbij zou dit alles nog avontuurlijker maken. Tisha onze DSK heeft onze microob voor wandelen zeker vergroot en plezieriger gemaakt. Mijn man had graag een actieve grotere hond en ons Tisha heeft onze uitstapjes in de natuur zoveel aangenamer gemaakt. 

Een roedeltje zagen we wel zitten en ik had graag een hondje met iets meer teddybeer gehalte, zo een hondje dat graag dichtbij je blijft en zo is ons Sky een medium Australische Labradoodle erbij gekomen, die ook graag buiten zijn en mee op avontuur willen. Perfecte match. En nadien kon ik niet weerstaan aan een leuke mini Australische Labradoodle, ons Lucy. Wat leuk om al die neuzen te zien snuffelen.

Marley heeft Filip tijdens een werk opdracht ontmoet. Zij werden dikke vrienden. Helaas kon Marley niet bij zijn huidig baasje blijven, en Filip bracht hem mee. Welkom lieve Marley! Snuffel maar lekker mee.

Met al die leuke snoetjes zijn onze wandelingen en knuffel momenten in de zetel, iets om nooit meer te willen missen.

Sky ♀

Sky is een allemansvriend. Perfecte maatje om mee te gaan wandelen en blijft altijd dicht bij je. Zeer zacht van karakter en zal je altijd opzoeken om bij je te zijn en knuffels te vragen.

Lucy ♀

Lucy is onze kleine kapoen. Wandelen in het bos is het liefste wat ze doet. Zoveel mogelijk zoomies uitvoeren, alles gesnuffeld te hebben, om dan voldaan te gaan rusten.

Tisha ♀

Tisha onze DSK maakt onze wandelingen avontuurlijk en maakte dat we elk seizoen van het jaar kunnen meemaken. Wat een verademing.

Zij is avontuurlijk, slim en onuitputtelijk maar misschien wel onze grootste knuffelaar in huis.

Marley ♂

Onze Marley heeft ons roedeltje aangevuld.

Beste maatje voor de zusjes, vooral voor ons Tisha. Samen snuffelen in het bos is dagelijkse kost voor hen.