6 september 2023 - Sky

06-09-2023

Ons wondermooi Australische Labradoodles nestje

Onze pupjes deden het zo goed. Met deze blog laat ik jullie meegenieten met heel wat foto's.

Wat is er allemaal gebeurd. Uiteraard zijn ze goed gegroeid :) En hebben we de oogjes zien opengaan. Hebben  we mogen meemaken dat ze op hun pootjes begonnen rond te lopen. Wat af en toe nog wankel was maar zo indrukwekkend hoe vlot dit eigenlijk allemaal gaat. Ons Sky die toch wel net iets sneller een plaatsje moest gaan zoeken om haar neer te leggen zodat ze konden komen drinken en niet onder haar terecht kwamen. Zo voorzicht dat ze was, maar niet gemakkelijk ze werden snel.

We hebben eerst een grote ren rond de werpkist geplaatst zo konden ze al eens wat meer rondlopen en ontdekken en zo hebben wij ook de mogelijkheid om hen meer te leren kennen zoals samen het speelgoed ontdekken en eens goed te knuffelen!

Vanaf 4 weken zijn we hen pap aan het bijgeven, uiteraard geeft mama Sky ook nog haar eigen melk tot zo lang zij het zelf aangeeft. Maar zo gaan we rustig opbouwen naar harde puppy brokjes dus na 2 dagen deden we er een paar brokjes bij die we goed mee zacht lieten worden in het warme water met de melkpoeder. Nadien lieten we de melkpoeder eruit en gebruikten we alleen warm water om zo telkens minder en minder water te gaan toevoeg om zo hen te leren de harde brokjes te kunnen opeten. Zodat ze klaar waren om bij hun nieuwe baasjes van een lekker ontbijtje, lunch en diner te kunnen genieten.

Hier enkele sfeer beelden toen ze nog zeer klein waren 1 - 2 en 3 weken.

Ons pupjes hebben onze harten gestolen hier thuis. We hebben er veel tijd en liefde aangegeven en zo hebben we ze bij ons thuis mogen zien opgroeien tot super lieve en schattige Australische Labradoodle pupjes.

Wij hebben een drukke maar een top tijd gehad met hen en ons Sky die tot de laatste dag voor haar pupjes bleef zorgen, dit was zo lief om te zien, maar dan op zondag 3 september zijn de laatste uitgevlogen naar hun liefdevolle gezin. 

Wij willen alle nieuwe baasjes bedankten voor de goed samenwerking en geniet van jullie pupjes ze worden snel groot zeg ik altijd.

Al wie graag zo een leuke Australische Labradoodle in huis wil hebben, mag mij altijd contacteren en dan bekijken we onze mogelijkheden voor de volgende nestjes.

Wij kijken er alvast naar uit!

Groetjes van Liesbeth, Filip, Lily, Sky, Lucy, Tisha en Marley