23 maart 2024 - Lucy

23-03-2024

Geboorte 1e nest van Lucy op 16 maart 2024

Wat een avontuur alweer. De geboorte van onze pupjes ging even moeilijk op gang maar met een beetje geduld en liefde zijn deze kleintjes op een rustige manier geboren bij de Dierenarts. Zij hebben ons bijgestaan bij het overleden pupje. Hier hebben ze nog voor gevochten maar het was niet voorbestemd. De natuur speelt hier altijd ook een rol, we zijn met diertjes bezig en ook zij hebben aandacht nodig en moeten we dit aanvaarden als er eens iets minder verloopt. De andere pupjes hebben ik en mijn man en uiteraard samen met Lucy met open armen mogen verwelkomen. Dierenarts van wacht liet ons rustig samen werken.


Met een gerust hartje, maar toch ook met een pijntje in ons hart van het overleden reutje, reden we samen naar huis en konden ze terug dicht bij mama kruipen in een warm nest onder een aangename warmte lamp om nog verder goed te drinken. Die nacht zijn we allemaal samen bekomen van het avontuur en de dag nadien waren we vertrokken aan weer een leuke tijd om samen met Lucy te zorgen voor haar pupjes en hen te zien opgroeien. 

Onze pupjes zijn nu 1 weekje oud geworden. Ze zijn reeds verdubbeld in gewicht, wat een top prestatie is dit van hen en ook ons mama'tje. Ons Lucy is ook zoals Sky een top moedertje. Altijd dichtbij haar pupjes blijven, samen slapen, wasbeurtjes mogen hier ook zeker niet ontbreken.

Wat zijn we blij met deze 5 knoddige lieverds. Drinken en slapen, perfect op schema.De witte plekjes zowel op hun hoofdjes als sommige ook op de borst, die hebben ze meegekregen van onze sympathieke papa George denken we. Super schattig toch!

Hop naar de komende weken. Eén van de volgende dagen gaan de oogjes open gaan. 

Laat ons die mooie kijkers maar eens zien!

Groetjes Lucy en Liesbeth