1 maart 2024 - Lucy

01-03-2024

Lucy is drachtig

Hey hey jullie hebben deze keer super lang moeten wachten op een 2e blog. Sorry hiervoor. Wifi... als het niet werkt wat een ellende eigenlijk. Maar kom ik vertel je alles over het verloop van ons Lucy.

Super Date

Ten eerste ons lieve Lucy heeft een super date gehad met de charmante Sir George.  George voor de vrienden.

Samen gezellig binnen met die sneeuw toen. Het klikte onmiddellijk. 

George komt bij mij in het trimsalon. Hij ziet het vaak niet goed zitten maar toch laat hij alles perfect toe. I love him.

Ego bij dierenarts

Na 4 weekjes zijn we naar de dierenarts geweest voor eens te kijken of ons Lucy drachtig was en de dekking gelukt was. Dit verliep allemaal vlotjes. Bij de kleine controle voelde onze dierenarts dat er zeker pupjes in haar buikje zaten.

Dan was ik weer helemaal benieuwd naar de EGO. En ja hoor, Lucy op haar rugje leggen en daar waren ze te zien op het kleine TV'tje !! Mijn hartje gloeit dan zo stiekem weer en dacht ik...joepi binnenkort weer kleine pups in huis.

Groei pupjes groei...

Toen kwam Babette ons meisje dat in een gastgezin verblijft op vakantie voor een week. Wat een lieve leuke meid is dit. 7 mnd maar ze hoort bij de roedel als een grote meid. Ons Sky is onze speelvogel en Babette heeft haar verlangen naar ravotten kunnen beantwoorden. Tisha en Lucy zitten met de neus in de grond en Marley kijkt naar de vogeltjes in de lucht dus geen match voor Sky. 

Dikke buik mama

Ineens zagen we dat ons Lucy haar buikje vorm kreeg. En dat de wandelingen toch wat aangepast moesten worden. Dit doen we dan ook met veel plezier en zoals toen met Sky gaat de bolderkar al eens mee voor als we toch eens met de hele bende samen weg zijn.

Laat dat buikje maar groeien lieve schat wij zijn er voor je. Veel eten en dutjes doen is nu belangrijk voor haar.

Ze komt veel bij ons liggen in de zetel 's avonds. Ze wijkt dus ook niet van mijn zijde gedurende de dag. Soms lijkt het of ze aan Sky vraagt "Wat is dat raars in mijn buikje?" hehe mijn fantasie :-) 

Wij kijken al uit naar de RX foto binnen 2 weken en dan kunnen we nog eens tellen hoeveel pupjes het zouden kunnen zijn. Ik hou jullie hiervan zeker op de hoogte.  

Lieve groetjes van mij en Lucy