07 juni 2023 - Sky

07-06-2023

Gisteren met Sky naar dierenarts geweest, we hadden een afspraak voor een echografie.

Eerst even op de weegschaal...

"Ooh neen ik weeg alweer meer, nu krijg ik zeker geen koekjes meer"

Tuurlijk wel, dit is eigenlijk een goed teken. 

Ze had er duidelijk geen goed oog in aan haar oogjes te zien.

Toen kwam de dierenarts ons halen en gingen we met een lift naar het eerste verdiep. Allemaal geen probleem een lift kennen we van bij ons Moe en de Va.

En toen een donkere kamer binnen, ons Sky twijfelde even. Maar kwam dan toch eens kijken.


"Ik mocht op een zacht kussentje liggen en dit op mijn rugje, ik kreeg belly rubs en een 'Flinke Sky' van het baasje. Genieten! Toen kwam er een slijmerig goedje op mijn buik. Mommy...???"


Sky deed dit weer enorm relaxt. 

En wat zagen we op de echografie...

Een klein Australisch Labradoodle pup! Wat een gevoel kreeg ik. Dat was er al eentje. Ze keken verder en verder en vonden er nog. Baasje blij, nu gaan we Sky nog meer verwennen en zorgen dat alles rustig verloopt thuis.

We laten Sky goed slapen, ik laat mijn lieve meid zo weinig mogelijk alleen. We doen kleine wandelingetjes samen want dit gaat allemaal nog goed maar op het gemakske. Ze wordt hier goed in het oog gehouden en krijgt extra veel liefde. Slapen bij ons op de kamer geeft haar dan ook extra zekerheid en vertrouwen.

Uiteraard worden onze andere lieverds niet vergeten. Kijk maar naar de foto. Met een glimlach in de ogen en hun tong hangt op de knieën, dat was zeker een goeie wandeling.

Tisha en Marley
Tisha en Marley

Volgende stap is een röntgenfoto laten maken, dit doen we rond dag 53 van de zwangerschap en zal ergens eind juni zijn en dan weten we ongeveer hoeveel pups het gaan zijn. Dit is goed om te weten als de bevalling van start gaat en wat er op ons staat te wachten. 

Thuis zijn we ons dan ook verder aan het voorbereiden op de komst van de pups.

Zzzzzz
Zzzzzz

Ssssht we laten Sky nog wat slapen......


Heb je interesse in een medium Australische Labradoodle pup van Sky, schrijf je dan zeker nog in op onze wachtlijst.

Wij ontvangen graag je inschrijving en maken samen een afspraak zodat je eens kan langskomen, zo kan je ons en Sky ontmoeten. 

Hier overlopen we samen, wanneer je de pups eens kan zien, wanneer deze mee naar huis mag, hoe je uw keuze kan maken uit de pups, het puppypakket dat je ontvangt van ons, info vachtverzorging, enz. 

En luister en beantwoord ik heel graag al jullie vragen.


Groetjes Liesbeth en Sky