07 juli 2023 - Sky

07-07-2023

Ons verhaal gaat verder... Nu werd het spannend...

Maandag zag ik aan Sky dat haar ademhaling toch wel wat sneller ging dus we lieten ze geen minuut meer alleen. Die nacht heb ik met Sky samen geslapen bij de werpkist, je wist maar nooit...

Maar die nacht hebben we eigenlijk nog goed geslapen samen, super gezellig zo dicht bij elkaar.

Dinsdag gezellig wakker geworden, dan heeft ze een beetje gegeten. Niet alles opgegeten... toch weer een signaal voor ons. 

Maar dan rond 8u30 werd het wel duidelijk dat er iets op komst was. Dit werd zeer duidelijk aan haar lichaamstaal. Onrustig, niet weten waar liggen en ik had enkele voorweeën gespot.

En dan ging het ineens heel snel. Om 13u27 is ons eerste pupje geboren. Wat een belevenis. Na het 5e pupje was het snel duidelijk dat het nog niet gedaan was. Het 6e pupje kwam dan ook snel piepen om geboren te worden. 

Bij wonder kwam er dan nog een 7e en zelfs een 8e pupje piepen. Alles ging zo vlot dat het ineens 16u30 was als laatste pupje geboren was.

Wat een leuk beeld om naar te kijken.

Wij waren zeer blij dat alles vlot is verlopen. Ons Sky heeft dat super goed gedaan! Samen met Filip waren wij een top team om ons Sky te begeleiden en aan te moedigen. Mijn mentor stond ook paraat aan de telefoon om ons te begeleiden en aan te moedigen.


We zijn nu een paar dagen verder en onze pupjes komen goed bij in gewicht. 


Ons Lucy en Tisha zijn al eens komen kijken. Ons nieuwsgierige meisjes hadden graag eens geweten wat al dat gepiep was...  Ons Sky vindt het allemaal wel oke dat de zusjes komen kijken. In de werpkist mogen ze niet komen natuurlijk. Onze veranda is dan ook altijd afgesloten voor de andere honden en enkel onder toeziend oog mogen ze eens komen kijken.

Dit was het alweer voor deze blog. 

Ik wens iedereen een fijne zomervakantie!!

Volg onze pupjes nog op Facebook en Instagram van Skylie Doodles!

Groetjes Liesbeth & Sky