02 juli 2023 - Sky

02-07-2023

Beetje laat met mijn Blog, maar druk druk bezig...

Zoals jullie weten hebben we een RX foto laten nemen om te kijken hoeveel pupjes er in ons Sky haar buikje zitten. Die zien er zo uit...

Hoeveel tellen jullie?

Ja niet gemakkelijk natuurlijk. Maar je ziet ruggengraatjes, ribbetjes en zelfs kopjes. Kijk maar eens goed. Voor ons een uitdaging en nu ook even voor jullie. 

 (Onderaan zal ik het aantal verklappen)

Wat hebben we nog gedaan... zoals je op deze foto's kan zien, hebben we een aanvulling gedaan aan de werpkist. Sky is nog een paar keer in de kist gaan kijken deze week, super flink. Maar vandaag hebben we ze aangevuld met puppypads die we dan telkens kunnen verwijderen als er eentje vuil geraakt tijdens de bevalling, zo rollen de pupjes niet in het vuil en blijft het vetbed lekker proper en kunnen de pupjes samen proper op het vetbed bij Sky blijven liggen als de laatste pup geboren is. Ook de warmtelamp heeft Filip opgehangen, al het bevallingsmateriaal ligt klaar op een tafeltje, want nu kan de bevalling elke dag beginnen. Laat de pupjes maar komen!

Van deze...
Van deze...
...naar deze
...naar deze


Nog een project waar we aan gewerkt hebben en waar we misschien nog het hardste naar uitkijken. Onze buiten puppyren!

En ons Sky haar buikje zie je gewoon groeien. Zelf kunnen we de pupjes zien en voelen bewegen in haar buik.

Hehe ons Lucy wou ook graag mee op de foto en dat laten we toe natuurlijk. Kleine kapoen, ze ging toch ook mooi mee liggen. 

Ow ja het aantal pupjes.... Onze Dierenarts heeft er 5 zeker geteld en misschien zelfs 6. We gaan zien wat de natuur ons zal brengen.

Mijn volgende blog zal komen als onze pupjes er zijn. Duimen jullie mee dat alles goed mag verlopen? 

En uiteraard laat ik jullie weten hoe het geweest is natuurlijk. Maar wanneer dit zal zijn...? Heb een beetje mee geduld voor mijn volgende blog aub. Ik ga eerst goed voor de kleine wondertjes zorgen en ons Sky mee begeleiden als mama.

(Op mijn Instagram en Facebook zullen wel snel foto's volgen)

Misschien hebben jullie wel vragen, aarzel zeker niet jullie mogen deze altijd stellen via info@skyliedoodles.be

Groetjes Liesbeth & Sky